KeyboardPiano en Keyboardles

Piano en keyboard zijn prachtige instrumenten en een mooie uitdaging voor kinderen en volwassenen, beginners en gevorderden.
Wie wil niet "Für Elise" leren spelen of "Grenade" van Bruno Mars?
Vanaf mijn conservatorium bespeel ik al de toetsen van piano, keyboard, clavecymbel en zelfs orgel. Met veel plezier geef ik al jarenlang piano- en keyboardles. 
Bij de keuze en het niveau van de lesboeken en bladmuziek wordt altijd rekening gehouden met de interesses van de leerling. 
Bovendien zijn er voor kinderen en volwassenen aparte methodes.

Pianoles

Voor pianoles kun je bij mij thuis terecht in de gezellige leskamer, waar een mooie nieuwe piano staat. In bijzondere gevallen kan ik mensen aan huis lesgeven, maar alleen in Berkel en Rodenrijs of Bergschenhoek.
Iedereen is uniek, dus elke leerling is anders. Daarom wordt de keuze van de pianoles-boeken en bladmuziek zo veel mogelijk afgestemd op de leeftijd, mogelijkheden en interesses van de leerling. Ondertussen wordt er een mooie basis gelegd met theorie en techniek, omdat het helpt om beter en mooier te leren spelen.
Vanaf het eerste jaar spelen we ook quatre mains-stukken op de piano; het is leerzaam en geeft ook nog eens veel plezier.
De kosten zijn € 17,00 per half uur.

Keyboardles

Keyboard leerlingen zijn welkom in mijn gezellige leskamer.
Zoals de meeste mensen weten zijn akkoordenspel en notenlezen bij keyboardles belangrijk, maar ook hier blijft plezier bij het spelen voorop staan.
Er worden goede, aansprekende keyboardles-boeken gebruikt, maar ook aanvullend materiaal dat aangepast is aan de talenten en interesses van de leerling.
Het tarief is € 15,00 per half uur.


Informatie

Voor informatie over deze lessen kun je bellen naar 010 5120623.
Mailen mag uiteraard ook. Dat doe je naar: janinedejong@blokfluitenmeer.nl


Een dag zonder muziek, is een dag niet geleefd!